Hai!!!!

Episod pengenalan nih tak ada benda sangat nak cerita tapi tuh la....huhuhuh boring gila ni masih melepak kat ofis....hari ahad macam nih pun kerja lagi! apa la nasib diri ni hehehehe, tapi ok gak dari melepak tak masuk duit nih lepak kat ofis dapat duit Minggu depan dah nak balik penang, so minggu nih pulun over-time sampai pagi kalau bleh la.Kalau tak leh sampai petang pun ok gak. Bestnya minggu depan ari jumaat travel balik penang. Dah dekat sebulan tak tengok muka mak ayah windu la plak. Kalau dok dekat dulu x windu pun! Betul la macam orang kata, kalau ada depan mata tak pun hargai bila dah jauh ni baru la pandai nak hargai n sayangi :)!

Ermm...tapi nih tiket tak g ambik pun lagik, tunggu 25 aribulan nih masuk gaji leh la g amik tiket, harap-2 adalah tiket nak blik penang harap-harap tak banyak yang nak blik penang minggu ni. Heheheh, minggu depan pun nak lik penang kalau aku jadik balik la, sebab Baby aku nak g kenduri umah kawan dia kat penang, so aku pun kena join la. Harap2 budget aku tak lari la, dah la bulan nih banyak benda nak kena wat. Huhuhu motor aku dah mula menampakkan kerosakan hehehe, jadi kena sedia duit nak servis la. Inilah masalahnya kerja ulang alik dari KL-Putrajaya letih pun dapat, rosak motor pun cepat.Sekarang ni bleh la ulang-alik sebab single lagi, aku harap bila dah kawin nanti xmau la ulang alik lagi....susah-susah aku amik jer kuarters kat area putrajaya nih. So orang atasan yang membaca Blog nih tolong la aku dapatkan kuarters yeeee hehehe. Nama aku Fairuz Ilyas, kerja kat Jabatan Imigresen Malaysia,Putrajaya kat Bahagian Pengurusan Depot & Pengusiran amacam lengkap tak? Kalau x lengkap gtau erk? HAHAHAHAHAHA! Oklah aku pun nak cau dulu la nanti ada lg story menarik aku nak cerita aku post lagik ok! Daa....

Leave a Reply