Happy Birthday! Baby...

Aku & BabySemalam 25 Feb, ari lahir baby aku. Selamat hari lahir baby! sekarang genap la usia Baby 2_(orang perempuan nih sensitif dgn umur so better keep it secret! Hehehe). Muahhhs luv u baby harap-harap apa yang dihajati baby tertunai! Tu aku ada masukkan gambar aku g makan ngan baby...muka aku ngan baby aku macam sama jer....orang tua2 cakap kalau muka seiras jodoh kuat tau. hehehehe! Doa-doakan la aku cepat berkahwin dengan dia... Aku pun dah malas la hidup membujang ni, kekadang tuh nak gak bila balik rumah tu ada orang sambut, bersenda-gurau n tempat mengadu..nih tidak balik jer umah bujang aku tuh jumpa muka member2 jer nak cerita masalah aku kat depa pun bila tengok je muka depa, depa pun macam ada masalah gak so simpan jer la.Tapi kawan2 yang dok ngan aku ni semua lebih kurang satu kepala jer semua perangai ok jer, lagipun bab duit, bab makan nih mmg tak berkira la, cuma mcm aku cakap tadi la masing-masing ada masalahkan jadi malasla aku nak bebankan depa ngan masalah aku plak. Harap-harap dalam 1 tahun setengah nih aku sempat simpan duit n kahwin.

Pizza Hut!Semalam jugak adalah hari terakhir Pengarah bahagian aku ni bertugas kat tempat aku ni, jadi kat ofis aku nih ada la buat jamuan skit sempena hari perpisahan pengarah aku ni. Tapi punya la sibuk pengarah aku nih dari pagi sebenarnya dah siap semua makan-makan ni, tapi kesudahannya lebih kurang 6:15ptg barulah pengarah aku nih abis meeting...abis satay-satay kat atas meja tuh jadi keras sebab dah lama terbuka macam tuh jer. Aku keras ke tak keras ke aku makan gak, lagipun memang lapar gila aku, dok tunggu dari tengah ari tuh. Padan muka aku gak, aku xmau g makan tgahari sebab nak save duit la kiranya last-last sekali makan petang terus! :). Banyak gak menu makanan tuh...tapi yang paling best sekali PIZZA la...hehe, aku makan dekat 10 keping kot mau tak kembung perut nih, sampai nak termuntah balik pun ada ekekeke. Inilah namanya ikut nafsu lesu, lepas makan memang letih sangat...letih makan sebab makan byak sangat, nak solat maghrib lepas tuh pun macam susah gak. Inilah padahnya kalau ikut nafsu sangat, lepas nih aku tak mau makan la mcm tu lagi. Serik dah! Nafsu... Nafsu!

Lepas makan aku kuar japs ngan baby aku sebab nak celebrate besday dia kat alamanda! Makan pizza gak...tapi jangan risau aku x makan pun dah penuh pun perut ni. Baby aku jer makan...aku teman dia jer. Lepas jumpa dia aku pun nek moto balik rumah kat KL. Sampai umah lebih kurang pkul 10:45malam, memang letih gila rasa badan ni...mandi-mandi lepas 2 lipat baju ngan seluar yang baru kering masa tengah lipat baju terus tertido x sempat nak wish baby aku gdnite! Memang letih sangat semalam....Bangun pagi-pagi tgok2 baju tak abis pun aku lipat. Lipat2 baju semua lepas 2 mandi, solat subuh terus datang kerja. Huhu nih pun letih tak ilang lagi....harap-harap dapat bertahan sampai 5.30 petang. Ngantuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

3 komen:

  1. mmg laa... muka sama kuat jdoh tuu... insha-ALLAH.. mudah2an bbhgia hgga akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. wahhh... perancangan yg not bad... huhuhuu... nmpak nya wani bleh mkn nsi myak 5ruz ngn yana la nnti... yummy...yummy..

    ReplyDelete
  3. wah..u ate 10 slice pizza yang? my god dear.. no wonder la kenyang..please la, mcm mana nak diet ni??please yang, dun do dat again..-b-

    ReplyDelete