Petang yang panjang!

Ermm nih la rasanya petang yang panjang bagiku. entahlah sebab apa, cuma yang pastinya ari nih membosankan lepak je kat ofis kerja tak banyak la katakan : ). Tetiba masa aku nak balik rumah jam dalam 4.30 camtu ujan pun lebat turun. Adoila.... syok2 nak balik keja ujan la plak. Akhirnya terbantut niat aku nak balik, tunggu je la sampai reda sket ujan tu. Klu ikutkan hati nak aja aku redah tapi bila balik beg aku yang tak water-proof tu aku risau plak kang kertas2 dalam beg aku basah. Dahla banyak benda penting dalam beg aku tu.

Bila ujan camtu lagi la rasa lama sangat petang ni. Gelap je suasana kat luar ofis aku tuh, angin pun agak kuat juga. Maybe monsoon barat daya kot hehehehe, aku teka jer. Tadi sempat aku cari rumah sewa kat dalam http://www.mudah.my ada la aku dapat 2-3 orang yang nak bagi sewa rumah. tapi kebanyakannya dah ada orang tempah la, dah ada orang masuk pun ada. Tapi bila aku deal dengan Ejai penyewa rumah nih macam ok jer, dia pun cakap klu aku nak boking awal kasi duit untuk booking. Tapi buat masa ini aku peringkat nak g tgok dulu bilik tu. Bila dah puas hati baru bayar penuh terus nanti.

Lepas nih aku nak upload gambar2 aku plak. Lama x upload gambar. Harap2 gambar yang aku ambil masa aku ngan watak kartun Upin & Ipin kat Heboh Buku 2009 masih ada dalam simpanan member aku. Oklah setakat ini coretan untuk ari nih. Kepada pengunjung blog aku yang menyambut birthday ari nih aku ucapkan Selamat Hari Lahir!!!

Leave a Reply