Klik Dapat Duit!

Hai.. bunyi tajuk di atas macam pelikkan? Klik Dapat Duit! Tapi anda jangan risau ia memang ada kebenarannya. Pernah dengar tak program PTC? X pernah dengar? Saya sendiri pun baru dengar tapi memang ramai yang telah berjaya dengan program ini, ada di antara rakan-rakan saya sendiri yang telah berjaya dalam program ini, berpuluh-puluh dollar juga masuk hari2.

PTC atau Paid To Click adalah suatu program di mana jika anda menjadi ahli bagi sesebuah laman web yang menjalankan program PTC ini, setiap kali anda membaca iklan di web mereka anda dibayar sebanyak 0.01 Cents(Dollar tau) dan ada juga web yang mampu membayar anda sebanyak 0.02 cents bagi setiap iklan. Tapi itu semua bergantung kepada pelan yang anda pilih. Anda boleh menuntut duit anda melalui laman web Paypal atau AlertPay. Jadi kepada mereka yang hendak join program ni, anda perlu mempunyai akaun di Paypal ataupun Alertpay.

Bagi saya, kepada anda yang memang selalu lepak depan pc bila balik kerja apasalahnya kita mencuba buat duit melalui progran ini. Daripada anda lepak depan pc tanpa buat apa2 keuntungan lebih baik join program ni mana tau anda leh buat duit yang banyak sapa tahu kan? Rezeki masing-masing! Bagi ada yang nak join saya sertai program ini anda bolehlah klik banner kat atas tu yang ada tulis NeoBux INNOVATION IN PTC!

Saya hari ini dah dapat kumpul sebanyak 16 cent(Dollar tau)! Anda bila lagi? X salah kalau mencuba kan! Apa-apa pun saya ucapkan Selamat mencuba! kepada anda semua.

Leave a Reply